Innetrening

Vi starter opp med innetrening i nedre gymsal på Trysil Ungdomsskole førstkommende torsdag 17. oktober kl. 17.30-19.00. Åpent for alle som liker hopp og kombinert. Velkommen!

Klubbklær for skigruppens medlemmer

Det vil bli prøving og bestilling av skiklær på Sentrum sport, tirsdag 22.10 og onsdag 23.10 og på basistreningen, onsdag 23.10. Bestillingen tas i mot på Sentrum sport, innen 24.10.19.

Billigere heispass for klubbens medlemmer

Klubbens medlemmer, som ikke har bostedsadresse Trysil og kan benytte seg at Trysil-tilbudet for heispass fra Skistar, kan allikevel få klubbpris på sesongkort.

Oppstart håndballsesongen 19/20

Håndballsesongen står for døra, og vi ønsker gamle og nye spillere velkomne!

Treningssamling i Sálen 18 -20. oktober 2019

Ungdomsbirken 2019

Alvar Myhlback tok seieren i gutter 13 år i ungdomsbirken i helga. Vi gratulerer deg så mye med et fantastisk godt løp i en krevende løype!

Skigruppa gir utøverstipend

Nikolai Hansen Bakken, Halvor Lutnæs, Marius Nordsveen og Marte Carlson Møller fra hver sine grener innen skigruppa fikk mandag utdelt utøverstipend pålydende 5000 kr hver. Overrekkelsen ble høytidelige markert med en middag på Kveik med sine trenere tilstede.

Vi får langrennscross på Trysil-Knut arena!!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: