Resulater fra KM sprint i Trysil 8 des. 2019

I godt snødriv ble KM skiskyting sprint gjennomført på beste måte idag og med 62 deltagere på start. Vi er imponert over innsatsen blant utøverne, de hadde tøffe tak med å måke seg vei gjennom all snøen. Takk til alle funksjonærer, både fra Trysil og besøkende klubber. Dere er gull! Her er resultatlista fra KM skiskyting.

Lister KM Sprint 8 søndag desember

Vedlagt startliste, innskytingsliste og løypekart for morgendagens KM sprint. Sjekk yr.no - meldt snøvær imorgen. Velkommen!

Trysilserien

Oversikt over Trysilserierenn, vinteren 2020

5-6 desember arranges FIS-renn alpint i Høgegga

Det er tett mellom konkurransene i Høgegga. Tors 5 og fre 6 desember arrangeres FIS-renn - storslalåm for damer og herrer begge dager. Her stiller 6 utøvere som går i 1. klasse på Trysil vgs til start. Vi ønsker lykke til! Starttider finner du her:

IL Trysilgutten arrangerer E-Cup alpint 29 nov - 3 des!

Trysil er ettertraktet som arrangør av internasjonale alpinrenn. Så ønsker du å se topp internasjonale utøvere i aksjon har du virkelig muligheten nå! Fre 29 nov og lør 30 nov. er damene i aksjon. Mandag 2/12 og tirs 3/12 er det herrenes tur, da med Andreas Amdahl i aksjon. Starttider finner du her:

Innetrening

Vi starter opp med innetrening i nedre gymsal på Trysil Ungdomsskole førstkommende torsdag 17. oktober kl. 17.30-19.00. Åpent for alle som liker hopp og kombinert. Velkommen!

Billigere heispass for klubbens medlemmer

Klubbens medlemmer, som ikke har bostedsadresse Trysil og kan benytte seg at Trysil-tilbudet for heispass fra Skistar, kan allikevel få klubbpris på sesongkort.

Oppstart håndballsesongen 19/20

Håndballsesongen står for døra, og vi ønsker gamle og nye spillere velkomne!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: