Invitasjon til Kretssamling og kretsrenn skiskyting 6-8 desember

Hedmark Skiskytterkrets og IL Trysilgutten inviterer til en aktiv skiskytterhelg i Trysil. 6-8. desember arrangeres kretssamling som avsluttes med Kretsrenn sprint på søndag. Lørdag er det i tillegg instruktørkurs for skiskytterskolen. Velkommen til Trysil!

Innetrening

Vi starter opp med innetrening i nedre gymsal på Trysil Ungdomsskole førstkommende torsdag 17. oktober kl. 17.30-19.00. Åpent for alle som liker hopp og kombinert. Velkommen!

Billigere heispass for klubbens medlemmer

Klubbens medlemmer, som ikke har bostedsadresse Trysil og kan benytte seg at Trysil-tilbudet for heispass fra Skistar, kan allikevel få klubbpris på sesongkort.

Oppstart håndballsesongen 19/20

Håndballsesongen står for døra, og vi ønsker gamle og nye spillere velkomne!

Ungdomsbirken 2019

Alvar Myhlback tok seieren i gutter 13 år i ungdomsbirken i helga. Vi gratulerer deg så mye med et fantastisk godt løp i en krevende løype!

Skigruppa gir utøverstipend

Nikolai Hansen Bakken, Halvor Lutnæs, Marius Nordsveen og Marte Carlson Møller fra hver sine grener innen skigruppa fikk mandag utdelt utøverstipend pålydende 5000 kr hver. Overrekkelsen ble høytidelige markert med en middag på Kveik med sine trenere tilstede.

Vi får langrennscross på Trysil-Knut arena!!

Camp Trysil

SE HER! Camp Trysil kan bli avlyst!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: