Håndballskole i høstferien!

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre: bli med på håndballskole! IL Trysilgutten arrangerer REMA1000-håndballskole mandag, tirsdag og onsdag i uke 41.

Oppstart håndballsesongen 19/20

Håndballsesongen står for døra, og vi ønsker gamle og nye spillere velkomne!

Treningssamling i Sálen 18 -20. oktober 2019

Ungdomsbirken 2019

Alvar Myhlback tok seieren i gutter 13 år i ungdomsbirken i helga. Vi gratulerer deg så mye med et fantastisk godt løp i en krevende løype!

Skigruppa gir utøverstipend

Nikolai Hansen Bakken, Halvor Lutnæs, Marius Nordsveen og Marte Carlson Møller fra hver sine grener innen skigruppa fikk mandag utdelt utøverstipend pålydende 5000 kr hver. Overrekkelsen ble høytidelige markert med en middag på Kveik med sine trenere tilstede.

Vi får langrennscross på Trysil-Knut arena!!

Camp Trysil

SE HER! Camp Trysil kan bli avlyst!

Feil ved oppdatering

Vi beklager alle feil ved medlemskontigent i år.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: