Vårspretten i Lierberget 16.Mars 2019

Fantastisk innsats av 9 hoppere fra Trysilgutten i Lierberget på lørdag

Resultatliste etter Trysilserierenn i Nordre Trysil, 7.2.19

Liten feil i resultatlista etter forrige Trysilserierenn

Vedlagt ligger oppdatert resultatliste etter Trysilserierenn i Vestre Trysil, 24.01.19. Minner om Trysilserierenn i Nordre Trysil, 7.2.19, kl. 18.30. Fristil. Hvis noen ikke skal delta på rennet på torsdag, gi beskjed i kveld til wem.bak@online.no

Vellyket kretsmesterskap i alpint

I helga ble det arrangert kretsmesterskap i alpint i Trysil. Trysilgutten IL var godt representert med kjørere fra 6 til 76 år. Se resultatene her.

Gode resultater på langrenn under Morapinglan i helga

Trysilguttens Alvar og Vera Myhlback har gått veldig fort på ski i helga. Alvar vant sin klasse, gutter 13 år og Vera kom på 2.plass i klassen, jenter 10 år. Gratulerer til begge for meget gode resultater!

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Våre hovedsponsorer