Camp Trysil

SE HER! Camp Trysil kan bli avlyst!

Camp Trysil ble i 2012 startet opp som en camp for egne unger i Trysilgutten. Campen skulle gi våre unger muligheten til å delta på camp lokalt hvor de også kunne møte unger fra andre klubber. De foreldrene som startet opp Camp Trysil har nå voksne unger, og vi står ved et generasjonsskifte. For øyeblikket har vi ikke nok frivillige som har meldt seg til å delta som frivillig, og vi ser også at antallet fra egen klubb synker. Om det er interesse for å fortsette med Camp Trysil etter 2019, må på sikt foreldrene til yngre utøvere i Trysilgutten avgjøre, men vi har i realiteten for få frivillige til årets camp 23. til 27. juni, og står i fare for å måtte avlyse. Det er svært uheldig for de deltakerne som har meldt seg på hvis vi må avlyse, særlig for 12 sveitsere som allerede har booket turen, og vi må derfor gjøre en siste innsats for å få på plass en organisasjon i år. Campen arrangeres også sammen med Handicapsforbundets krets, så dette vil berøre ganske mange.

Vi trenger i år frivillige til blant annet:

Ankomst/Avreise – Ta imot utøverne når de kommer, registrere de inn, samt også sørge for at de kommer seg trygt av gårde hjem igjen

Campvert – Være til stede som en vert for ungene. Her er det både dagvakter og kveldsvakter, samt at vi trenger en Campvertansvarlig

Campantrekk – Koordinere og bestille campantrekk. En Camp Trysil-vest eller teknisk t-skjorte med logo fra sponsorer

Aktivitetsrom – Utøverne har et aktivitetsrom hvor også rulleski blir lagret, og her er jobben å innrede rommet med aktiviteter og rydde det etter campen. Campverter holder orden underveis.

Det er fint om alle som har lyst til å delta og gjøre en innsats kan sende en e-post til ot@trysil.com, og at du skriver litt om hva du kan bidra med og når du har ledig tid. Er du nysgjerrig og trenger mer informasjon så send også en e-post eller ring Ole Tangnæs på mobil 959 88 420.

Har du ungdom som er fra 12 til 16 og som ønsker å delta så meld hun/han gjerne på i underliggende link. For medlemmer i Trysilgutten er det halv pris. Vi har også rekruttcamp for yngre i Trysilgutten – de som er 10-11 år kan delta to treningsdager og har én overnatting.

Hva er Camp Trysil? Se vedlagte flyer samt link:

Vi er takknemlig for alle bidrag!