Har du lyst til å bli daglig leder i verdens eldste skiklubb?

Idrettslaget Trysilgutten ble stiftet i 1861, og er verdens eldste skiklubb. Klubben har en lang og stolt idrettshistorie og har fostret mange utøvere som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. I dag har klubben nesten 1000 medlemmer, og er et allidrettslag med bred aktivitet for barn og unge innen både ski, alpint, håndball, friidrett, turn og bueskyting.

Vi søker nå etter en daglig leder i 50% stilling. Oppgavene vil være varierte med hovedfokus på daglig drift og administrasjon, søknader til ulike støtteordninger for idrettslag, lede sportslig utvalg sammen med lagledere og trenere, medlemsadministrasjon, informasjonsarbeid og økonomi.

Personlige egenskaper:

• Idrettsinteresse
  • God økonomisk- og administrativ forståelse og struktur
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Idrettsfaglig kompetanse ønskes, men er ikke et krav

Vi tilbyr lønn etter avtale og spennende utviklingsmuligheter for rett person.

Spørsmål om stillingen og søknad med CV sendes styreleder Olve Norderhaug, på epost olve@trollhetta.no.

Søknadsfrist: 7. juni 2019