Treningssamling i Sálen 18 -20. oktober 2019

IL Trysilgutten arrangerer samling i Sálen denne helga. Målsettingen med samlingen er å bygge oppunder klubbens visjon og målsetting: Utøvere skal bli gode gjennom basisferdigheter, fellesskap, likeverd og ærlighet.

Øktene blir i utgangspunktet delt i 3 grupper: 1.-2. klasse, 3. klasse – 6. klasse og 7. klasse +. Her blir det trening/aktiviteter med fokus på basisferdigheter. For de to minste gruppene følger foreldre/foresatte med på øktene for å bistå unger og trenere. For den eldste gruppa er det også nødvendig at noen foreldre kan følge med da gruppen må deles i noen økter. All trening foregår utendørs.
Vi ønsker å presisere at dette er et lavterskeltilbud der alle skal kunne delta på øktene. Det sosiale er viktig med denne samlinga og vi håper derfor at flest mulig blir med på ei morsom helg!

I tillegg til øktene vil programmet inneholde mye tid til sosialt samvær, felles middag lørdag etterfulgt av bowling for ungene og bading for alle som ønsker på Experium søndag etter økta. Program legges ut litt senere.

Pris (alt inkludert, også overnatting og tørrmat for helga) kun kr. 550/barn/utøver og 650/voksen.

Bindende påmelding senest fredag 4. oktober ved betaling til IL Trysilgutten, kontonummer 1890 3862315. Vi understreker at påmeldingen er bindende og innbetalt beløp refunderes ikke.
Innbetaling merkes med «Samling Sälen» og navn. I tillegg må påmelding med alle navn, fødselsdato/alder,samt om dere hører til i skigruppa, alpingruppa, håndball, friidrett, bueskyting eller flere av gruppene. Sendes på mail: solfrid.ekra@tepas.no slik at vi har orden på antall voksne og barnift bestilling av mat og bad osv. Gi beskjed i mailen dersom det er noen allergier

Vi oppfordrer hele familien til å delta på ei sosial, aktiv og morsom helg!