Håndballskole i høstferien!

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre: bli med på håndballskole! IL Trysilgutten arrangerer REMA1000-håndballskole mandag, tirsdag og onsdag i uke 41.

IL Trysilgutten håndballgruppa arrangerer REMA 1000-håndballskole mandag 7.oktober, tirsdag 8.oktober og onsdag 9.oktober. Håndballskolen varer i tre dager fra kl. 09.00 til 15.00, og foregår i Trysilhallen.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.

Dette får du:

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du mye moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske og diplom.

Påmelding:
Påmelding gjøres på nettsiden https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp. NB! Trykk på dato på den aktuelle klubben (IL Trysilgutten) for å få opp skjemaet.

Deltakeravgiften er 500 kr. Påmeldingsfrist er torsdag 26. september.

NB! Begrenset antall plasser – først til mølla!

Ytterligere informasjon:
Ønsker du ytterligere informasjon,  ta kontakt med IL Trysilgutten håndball: Magnus Enger tlf 915 46 389 eller Irene Runningen tlf 911 99 268.

Norges Håndballforbund er ansvarlig for REMA 1000 Håndballskolen.