Billigere heispass for klubbens medlemmer

Klubbens medlemmer, som ikke har bostedsadresse Trysil og kan benytte seg at Trysil-tilbudet for heispass fra Skistar, kan allikevel få klubbpris på sesongkort.

Trysilguttens medlemmer kan også i år kjøpe sesongkort til klubbpris av SkiStar Trysil for sesongen 2019/20. Kravet er at alle fra 16 år og eldre forplikter seg til å jobbe minimum to dager dugnad. I tillegg må alle være medlem i I.L. Trysilgutten. Merk at det er dugnadsbehovet som er styrende for antall kort som kan selges. Det er altså førstemann til mølla som gjelder. Link til påmelding finner du lenger ned på siden.

Er du ikke medlem i I.L. Trysilgutten kan du tegne medlemsskap her >>

Følgende gjelder:

• For å få rabattert sesongpass må alle familiemedlemmer som er 16 år og eldre jobbe minimum 2 dugnadsdager. Arrangementene du kan velge i er Europacup i Høgegga 2. og 3. desember, FIS-renn i Høgegga 5. og 6. desember, Norgescup freeski 25. og 26. januar, KM alpint 7., 8. og 9. februar.
  • Er du bosatt i Trysil kommune kan du kjøpe innbyggerkortet. Er du 15 år eller yngre og bosatt i Trysil kommune får du sesongpass gratis. For mer informasjon se annonse i kommende Trysil-posten.

Arbeidsoppgavene for alpinkonkurransene i Høgegga er primært løypemannskap (krever skiferdigheter og gode stålkanter) og portdommere. Har du vært med tidligere er det fint om du oppgir ønsket arbeidsoppgave i fritekstfeltet.

Mannskapslister og mer detaljert informasjon om dugnadene sendes ut når arrangementene nærmer seg.

Her er årets priser:
Sesongkort Trysil (barn 6 år og yngre kjører gratis):
Pris voksne: 3358,-
Pris ungdom 17 år og yngre/senior (65+): 2688,-

SkiStar All (gjelder på alle SkiStars destinasjoner) med klubbrabatt:
Pris voksne (15%):  5838,-
Pris ungdom/senior (40%) (65+): 3375,-

Trenger du nytt kort koster det 45,-

Her finner du skjemaet som må fylles ut for å få sesongkort til klubbpris >>

NB! Fyll inn alle familiemedlemmer som skal ha sesongkort. Også de som er 15 år og yngre og ikke trenger å jobbe dugnad.

Tidsfrist for å melde interesse for klubbavtalen er 31. oktober 2019. Alle godkjente bestillinger/kort betales og hentes ut i skipass-salget på Trysil Turistsenter innen 31.12.2019